Wednesday, November 17, 2010

adik2 ku

(rindu2 sgt ngn baby..huhu)

*
*
*

hai u all.....wat's up.....

aku ni pmalas toi nk update en3 kn u all...haha...sorry la u all....ok3.....skang aku bg update k....

en3 ni aku still nk story pasai umah sewa aku la....dlm umah sewa aku ni ade 6 org..termasuk aku la...ade 3 bilik...aku dok bilik blakang sbb bilik tu btoi2 muat ntuk badan2 kurus cam aku je...kurus ke!!!!!!!!..haha.....

lagi 2 bilik ofcoz la di huni oleh adik2 baru aku ni....

adik!!!!!!!!!!

of coz la u all...sumer nye bawah2 aku lg...still study kt iic...mule2 diorg sebut iic...punye la aku pelik..ape bnde tu...haha...upenyer International Islamic College....tp adik2 aku ni vogue mcm bukan budak iic...haha...


yg muke kecik tu aku pggil shaly...die ni kalo nk d kata kn...macam prangai aku jugak la mse aku blaja kt uitm tu.....hihi....ade gak la crite die yg aku taw cket....bese la...stori morri morning glory...hahaha...

yg bju itam tu plak...eyna...aku suke tang rambut die ni..ikal semulajadi gtu.....mmg jd angan2 aku la untuk memiliki rambut cam tu....hihi...(ni tga tahan dri ni..bg rambut pnjang...xsemulajadi pon...xkisah la..jnji ikal...hahaha)...

haaa...dak 2 org ni amik secretary( btoi ke aku eja ni...) kt iic...tu yg leh tahan voguenye...hihi

yg ni ira...die amik it kt iic..tp die ni cm problem r....kelas x g..pastu da kne bar..suh aku tolong wat ayat nk wat surat bg unbarred subjek...lantak la ira oi...jnji ko bahagia...skng ni pulak..die mcm kejutan budaya....nk kte bru dok kl...lme da..ntah la...hope die pndai jage diri die...jgn jd cm aku yg jahat ni udah la...huhu....

*
*
*

ade lg 2org...

yana....die ni dak baik cket...puasaku cri facebook die nk amik gmbar...tp bru teringt yg die pnah ckp di da delete fb di...nk study kte nye...boleh d kata kan...di la yg paling baik antara kitorg sumer.....

erin...yg ni aku xknal sgt la...sebb die bru msuk...aku pon xbnyk cakap ngn die..xtaw la npe....huhu..segan kot...

haaa...
tu la dak2 umah aku...yg penting...aku paling comei dri diorg...haha....

Monday, November 1, 2010

bilik bujang


hai u all......en3 lpas aku bleh plk cter pasal p1 kn..haha...patut h en3 ni aku cter dlu...huhu....

hei...

skang aku da dok bujang blik...best wooo...lme da xdok bujang...asik dok family je...jd pergerakkan terbatas...bukan aku xsuke dok umah uncle aku tu uall..tp yla..org ckp...idup asik menumpang ni pon...x la elok sgt....lg pon...aku tgk diorg nk gak privacy....ni tidak...kdg2 terpakse pk aku..

aku plak u all...keje xtetap mse...kdg2 kalo bnyk keje kne ot...da blik lmbat...yg family uncle aku ni jenis tdo awal..susah wei blik2 lmbat ni...nk kne kejut diorg bukk kn pintu aku lg...huhu...jd segan lak aku....

tp yg pling mmbuat kn aku nk dok luar...aku SENTAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

of coz SENTAP!!!!

apsal?.

kang aku citer kng...ade yg bce...terasa plk...adoi..masalah gak ni..deh..mcm ramai no yg bce hasil karya aku ni...hahaha....tp kalo korang..korang pon sentap gak kot...kalo ade org lain tnye u all..."u da dpt umah sewa?"....or "ble u nk pindah?"...tp ni bukan tuan rumah yg tnye taw...ape prasaan u all...aku xtaw la..tp aku tersa kot..mcm taw kot ape yg diorg nk sampai kn...huhu...

xp la u all..ape2 pon..
lme jugak diorg da menumpangkan aku....terima kasih sgt2 kt diorg...by d way...aku sgt syg diorg jugak...skang ni pon..sentap aku da x sentap da.....hahaha....

skang ni aku dok kt gombak..area taman batu muda...xtaw la u all taw ke x..huhu...ade aku kisah...haha...ok la umah ni..kongsi ngn student iic(international islamic college) ok la diorg ni...xalim xjahat....tengah2 la....hihi...aku pon leh masuk ngn kepala diorg ni....

kt umah ni aku amik bilik kecik...xnk la aku nk kongsi2 bilik u all..aku takut kejadian dlu berulang lg...mentang2 aku dok 1 bilik ngn die..senang2 die nk tuduh aku...huhu...ok la bilik ni...

bilik aku ni kire lengkap la u all..ade tv..ade internet...kn i pki p1..haha...kalo aku da bosan sgt..aku g kaco dak2 umah aku ni....cume 1 je la lg...aku lom main masak2 lg kt umah ni...tgu ye dak2 umah aku...hahaha....


tv ni dlu...ltak kt umah s.alam time aku blaja kt uitm lu....skang ni jd penghuni bilik bujang aku la u all...kalo ltak kt umah sape nk tgk..tv yg ade pon lg besar dri tv ni...

tp kalo adik cuk aku blik...bising cket r...sbb die nk main ps2...sorry ye mucuk...hahaha


yg kotak2 tu..aku latak bju2 aku la u all...

1 kotak for baju
1 kotak for seluar
1 kotak for my sotong2...

hahaha


yg side ni plak..tempat i ber interneting r...hihi....

stakat ni ok la u all..n mulai skang..every month aku kn wat bajet perbelanjaan..huhu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...