Saturday, October 30, 2010


aku da jd pengguna p1 wimax...hihi..bosan sey xde intrnt kt umah u all..trp da ade internt pon..xberupdate gak blog aku ni...

hampeh..haha....

yg ni aku amik pakage pling murah...rm49 hinggit jew....xpayah nk amik yg mahal2 do...bukan aku nk mem upload mcm2 pon..pling pon..aku chatting...facebook ofcoz r....then bukak blog aku yg berabuk ni..bukak2 pon..bukan aku update...tp aku dok bce blog org...ade je idea org nk tulis kn...sampai tang aku..huhu..no word to say.....

berbalik kt broadbnd aku ni la kn..broadbnd ke???????????...haha..p1 ni la...korang nmpak x yg dok tali2 tu...tu aku gantung kt tingkap...dok bilik corok...cmni r jdnye nk dpt kn signal....hihi.


cmne aku gmtung...cmni r..bg ikat kuat2...actually ni bukan aku wat n bukan idea aku..ade la sorang umat tu..di suke masuk bilik aku..die r yg wat ni..tggu aku..dri awl aku gne..aku ltak je tepi tgkap tu...agak xd signal tu..pi 'mam' la kn...haha...smpai bnyk kali terjatuh2 la...agaknye cukup sebulan hancur p1 tu kt aku...huhu...


stakat ni ok la u all gne p1 ni..tp kdg2..hampeh gak..dtg gle xde sihnal...xde gak jd nye..huhu.......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...