Saturday, October 30, 2010


aku da jd pengguna p1 wimax...hihi..bosan sey xde intrnt kt umah u all..trp da ade internt pon..xberupdate gak blog aku ni...

hampeh..haha....

yg ni aku amik pakage pling murah...rm49 hinggit jew....xpayah nk amik yg mahal2 do...bukan aku nk mem upload mcm2 pon..pling pon..aku chatting...facebook ofcoz r....then bukak blog aku yg berabuk ni..bukak2 pon..bukan aku update...tp aku dok bce blog org...ade je idea org nk tulis kn...sampai tang aku..huhu..no word to say.....

berbalik kt broadbnd aku ni la kn..broadbnd ke???????????...haha..p1 ni la...korang nmpak x yg dok tali2 tu...tu aku gantung kt tingkap...dok bilik corok...cmni r jdnye nk dpt kn signal....hihi.


cmne aku gmtung...cmni r..bg ikat kuat2...actually ni bukan aku wat n bukan idea aku..ade la sorang umat tu..di suke masuk bilik aku..die r yg wat ni..tggu aku..dri awl aku gne..aku ltak je tepi tgkap tu...agak xd signal tu..pi 'mam' la kn...haha...smpai bnyk kali terjatuh2 la...agaknye cukup sebulan hancur p1 tu kt aku...huhu...


stakat ni ok la u all gne p1 ni..tp kdg2..hampeh gak..dtg gle xde sihnal...xde gak jd nye..huhu.......

Monday, October 18, 2010

pecah lg




wooo...lme da aku xwat aktiviti ni u all...huhu...ntah ape2 kn u all...

tp aku puas u al..puas ati..hahaha


ni la hasil atas perbuatan lepas geram aku...haha...ble nk buang ni.??????????.

pasni knfem aku pk nk bli cermin bru..haha...

ape la nk jd ni...watever pon u all...

aku PUAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saturday, October 16, 2010

busan ka????

lme da aku xwat ape2 kt blog aku ni...kdg2 rse nk tulis..tp xtaw la nk kgsi ap..sume pasal die aku yg poyo ni..haha...bek xpayah kn..kang u all ckp aku ni terlebei poyo plk...haha...

tp kali ni aku nk poyo gak..hihi...

skng ni aku dok bujang blik...da lme da ni xdok bujang...asik dok mkn tanggung jek....haha....skng amik ko rse...dok bujang blik...

aku dok kt gombak skng...housmate??????????

sume dak2 lg..pggil aku pon k.jas..hihi....tp aku dok bilik sorang...susah kot nk kongsi ngn org...sbb aku ni len cket..kang aku meletup kang...1 bilik gegar..kang kesian plk sape yg jd roommate aku tu...hihi....

skng ni nk cakap busan ke x..aku pon xtaw...ap je xde kt dlm bilik aku ni...internet ade...tv ade...tp still busan..huhu...maybe terperuk je kot dlm bilik ni...ontah la u all...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...