Tuesday, June 29, 2010

sakit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skrang ni mcm2 berlaku kt aku...
kdg2 aku sgt nyesal..
kdg2 aku sgt berdendam...

tp siyes u all...

bile aku rse aku sgt berdendam...
aku xpk ape da...segalanya diatasi oleh perasaan yg sgt dendam...

npe???????????

kdg2 aku sgt penat u all....sgt sakit....

ble kesakitan tu menyelinap setiap pelusuk deria rase aku...aku nangis sorang2..org xtaw..u all taw???????????????...of coz x kn...

eh..taw la..ni da bgtaw...huhu...

skrng ni pon aku tga sakit...ble 1 sakit tu da ilang..dpt lg sakit yg bru...sgt sakit...cume kali ni aku dpt sakit 2 hari berturut2...sakit u all...sgt sakit...ble tbe waktu aku nk tdo..peh...xterlelap...mule la sok pg nye aku ngntuk sgt nk g keje...

yesz..aku da mnjawab soklan npe tu????

dsebabkan sakit tu la aku berdendam.....dsebabkan sakit tu la aku membuat keputusan mengikut hati bukan akal fikiran...d sebabkan sakit tu la..aku semakin mmbenci....

ye!!!!!!! benci!!!!!!!!!

knape ade org yg sggup bg kte kesakitan itu...adakah mereka xde perasaan...ataw pon rase mara yg sgt menguasai dirinya....ataw alasan semata2 bg mereka ntuk kte membenci die...ataw semata2 ntuk melepaskan bebanan n tekanan di jiwa mereka............

knape yek u all....

Monday, June 21, 2010

camat ali jadi

lme xpost..
huhu
wat ever la...kalo aku post pon mesti bnde2 yg jd luahan nk lepaskn geram jek...so baik xpayah..nnti da abih geram nyesal plk npe tulis cmtu..so bek biar kt draft je k..hihi(tulih gak tu)

sekalang sku nk wish camat ari jadi to my beloved ape ntah aku pon xtaw...

huahua....

semoga die bahgia ngn ape yg die wat n lakukan..n aku harap..ape yg die rancang ntuk MASA DEPAN die...akan berjaya dan termakbul...

AMIN~~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...