Wednesday, February 17, 2010

xde semangat da

petang td..aku berkobar2 nk tulis..sebab aku rse happy sgt..tp skang...aku rse cedei sgt..

npe yek???

hmm..perluke aku tulih kt cni...ntah la u all...aku perlukan some1 ntuk aku bercerite n ntuk aku meluahkan sesuatu dalam hati aku ni..selalunyer..kt b la aku crite nape aku happy tp sebab xtaw sebab ape..aku amik keputusan ntuk citer kt u all jek..tp..tbe waktu aku nk luahkan..smthing happen to me..smthing yg aku rse terluke sgt...u all...aku cedei sgt sampai aku rse nk nangis...

tp

sape nk dgr tangisan aku tu...sape nk bg kte semangat kt aku..kawan2...diorang da ade life diorang...perluke aku kaco life diorng ntuk dgr luahan aku yg padahal nyer diorang taw ape masalah aku...no!!!

cukup la sekadar ape yg diorg taw...tp u all...hati akuuu!!!!!!!!perasaan aku!!!!siapa nk amik kira...

u all...

aku sgt merindukan seseorg..

aku sgt menginginkan pelukan seseorg...

aku sgt perluka seseorg...

pd waktu kini..aku sgt berharap dapat mndgr suara nyer..tp kecewa yg aku dpt...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...