Friday, February 19, 2010

push water or pass water

ape ni tajuk en3 ni..

tolak air????

lepas air????

ape ni???

haha..semalam..my little sister..adikcuk la nme pggilan die..hihi...die nk g membuang air kecil...wawawa..sopan gtu ayat aku...nk kencing lor...hihi

aku ingat dlu..dlu mse aku kt kptm..aku dok 1 bilik ngn chek asmah...kalo aku nk g kencing or berak..da terbiasa bgtaw chek asmah..sbb nk kuar bilik...so men cakap je la...

aku: nk g kencing r..
as: g buang air kecil...
aku: hahaha...

or

aku: sakit perut laa..nk g berak...
as: buang air besar la...
aku: (senyum n terus berlari ke toilet)..hihi

eh eh..da jauh lari plak..berbalik pd citer push water...adik cuk..konon nye nk speaking la ngn aku..hihi..(mentang2 skang ko da skolah ngn orang cine..blagak yek)..die ckap ngn aku...

adik: kaklang..pat la..i want push water..

skali

ibu: pass water la..ape push water ni...
aku..hahaha..adik nk tolak air ape dik..haha

gelak2 pon...blaja jugak 1 word..pass water ok u all..jgn push water....huahua

Wednesday, February 17, 2010

xde semangat da

petang td..aku berkobar2 nk tulis..sebab aku rse happy sgt..tp skang...aku rse cedei sgt..

npe yek???

hmm..perluke aku tulih kt cni...ntah la u all...aku perlukan some1 ntuk aku bercerite n ntuk aku meluahkan sesuatu dalam hati aku ni..selalunyer..kt b la aku crite nape aku happy tp sebab xtaw sebab ape..aku amik keputusan ntuk citer kt u all jek..tp..tbe waktu aku nk luahkan..smthing happen to me..smthing yg aku rse terluke sgt...u all...aku cedei sgt sampai aku rse nk nangis...

tp

sape nk dgr tangisan aku tu...sape nk bg kte semangat kt aku..kawan2...diorang da ade life diorang...perluke aku kaco life diorng ntuk dgr luahan aku yg padahal nyer diorang taw ape masalah aku...no!!!

cukup la sekadar ape yg diorg taw...tp u all...hati akuuu!!!!!!!!perasaan aku!!!!siapa nk amik kira...

u all...

aku sgt merindukan seseorg..

aku sgt menginginkan pelukan seseorg...

aku sgt perluka seseorg...

pd waktu kini..aku sgt berharap dapat mndgr suara nyer..tp kecewa yg aku dpt...

Tuesday, February 16, 2010

sapu abuk dlu...

uishhh....lama tol aku biarkan kapet aku ni berabuk..tobal lak tu..huhu...sahit idung den nk nyapu ni...hmm...lame tol ber meluahkan isi hati kt cni...

jgn ingt xde citer..mcm2 bnde terjadi..mcm2 tempat aku g..mcm2 la...tp mood nk nulih tu..xde..lg2 ble aku da addicted ngn farmville..siap ade pesaing lak tu...lg la menjadi...bnde lain da xwat da..pg ptg siang malam..tu je la keje aku..huhu

ni pon aku tgk kapet aku ni da berabuk sgt ni..tu yg pakse dri nk nulih ni..haa..kang u all bce je la aku membebel ni..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...