Friday, December 11, 2009

DEGREE

yesz.................

finally aku dapat jugak abih kn degree aku dengan ntah la...huahua....

hmmm...result????

ntah la...ok la...suam2 kuku..huhu....

ape pon..aku berjaya abiskn degree aku dngan segala dugaan dan rintangan....hihi...mcm2 aku hadapi time aku nk abih kn degree aku ni...semua dugaan yg sgt mmbuatkan aku mudah jatuh...huhu..tp semua tu aku taw..semua salah aku....aku mudah sgt...

mudah ape ni!!!!

hmmm..mudah....ade la..hahaha....

kt entry ni aku nk stori betapa susahnye aku nk cek result yg terakhir ni...huahua...sangat la susah....asik nk kne tekan refresh jek...sakit jiwa aku...huhu...ntah knape ntah ngn student protal uitm ni...traffic jam kot...huhu....kalo skali xpe...ni nk bukak 1 page je berpuluh2 kali nk refresh...kalo xsaba..mmg xlama laptop aku ni...hahaha....da sikt jiwa nye pasal...aku lyan fb sat...rupenye sume dak uitm kne cmtu..keje nye..refresh refresh refresh...haha...tbe2 aku terbce 1 komen ni..die kte die gune IE senang..so.aku ape lg..trus gne IE...senang x senang...kne refresh la jugak...tp xde la sasakit jiwa aku gne mozilla..xsampai setengah jah..aku dapat cek resul aku dla n wina...hihi...

ape pon keadaan nye...aku da abih degree..yea...tggu keputusan nk smbung master je lg ni...hihi..tp kini aku rse cm nk keje plak dlu....cmne tu ye??????

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...