Tuesday, November 17, 2009

FYP LG!!!

kalo dlu entry pasal fyp ni aku cakap aku takut ngn presentation aku....skang ni da lepas segala azab.....

yeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

tp cedei gak...huhu...

aku kne bang truk gile2 babi lor ngn panel....huahuahua.....aku bengang gle after present tu...xtaw la nk cakap cmne...yg penting after presented tu aku trus kuar dri bilik tu tanpe toleh belakang lg..huhu..da la aku org 1st...satu2 nye kaum hawa plak tu...BENGANG SIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!

kat luar bilik tu jumpa plak ngn wina...tgk muke wina..uhhhh...takut nk tegur babe...nk tegur kne slow2....die pon kne truk...tp x la steruk aku...aku lg teruk....

TIDAK!!!!!!!!!

ade ke die cakap aku tpu amik result tu...punyer la aku wat lab tu banyak kali...die cakap aku tpu...ye aku ngaku aku x g jumpe supervisor aku...tp itu bukang bermakne aku tpu dengan keje aku...huahuahua....

"ape la naseb diri ku yg malang......"

ops...lupe lirik plak lgu pramlee ni....huhu..

skang ni aku nga print draft thesis aku...sok nk jumpe supervisor...hope all ok...xlarat da nk ngadap..aku da oter baik nye seperti mne panel bang aku......huhu...cedei3x....

wina ngn aku orng pertama yg kne present...tp lain2 bilik....dla orng ke3...bilik lain gak...sementara tggu dla tu...ktorg cri supervisor masing2 dlu..ikutkn ati aku yg bengang...aku xnk g jumpe supervisor aku....tp dengan advise yg d beri oleh wina..aku gagahi jua...waaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ayat aku...x hingat.....

xde la...pikir2 balik...ade elok nye...at least dapat kurangkan rase bengang tu....n dapat jua rse tenang nye walau sedikit cuma...

ahhhhh!!! aku da malam2 ni..mula la ayat cam tapir yg sgt romantik...ops....romantik kew...cam jiwang da ni....hahaha....

ok la...dalam mase yg sme...aku tetap berdoa n mengharapkan miracle berlaku dlm idop aku....hihi....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...