Sunday, November 8, 2009

akhirnya..

finally ngn akhirnye!!! xsme kew???...huahua...xkisah la...jnji d end of stori..eh..xsme kew??..hahaha...ntah ape2 la ko ni jaslina...mcm2..rosak bahase d wat nye...

ok2..apo citer nye ni???...

(mode cedei.....)
en3 b4 ni kn pasal mr b mintak couple bli n aku mintak mase ntuk pk kn nyer....huhu...aku da ade jwapan kew???...xde!!!..xde lg..but ari2 die tnye aku..how long????..wat how long???kalo da tnye ari2...xde la how long nyer...tnye je ari2...jawapnnye tetap xde...huahua...

nape yek xde lg???
...ish...cmne aku xpk pnjang..mcm2 bnde yg menakutkan dlm pale otak aku kalo aku still ngn die...huahua..tp..aku still pk kan same ade nk bg peluang ke2 kt die..opsss...peluang ke2 kew???..actually peluang ke3...eh..ye ke..ntah..aku xtaw peluang ke berapa...yg pasti ni kali ke2 die wat aku cmni..huhu...

ok...skng ni ape yg akhirnye?????
...akhirnye mr b yg wat keputusan...kami putus secara rasminye...die xsanggup nk tggu...die takut kalo jawapn aku TIDAK...huahua...aku???ntah..time die ckp ngn aku..aku xpk ape...tp pas tu..jgn citer r...berjujuran air mate...huahuahua...aku cayang die..tp nape die wat aku cmtu...die sendri xyakinkan aku yg aku bleh bahagia ngn die n aku bleh dapat die sepenuhnye....nape die xyakinkan aku semacam mne yg die yakin kan aku pada crite2 yg die wat wat sje..huhu...ntah la..hnye die je yg taw kebenaran nye....

skang ni...serius..i miss him damn much.....huhuhu......aku doakan die bahagia pasni..n dapat yg terbaik dri aku....

"b..tiada dendam d hati cyg ngn ape yg b wat..cyg harap begitu juga b.."

so tinggal la kenangan aku bersama die..





yg ni pnting ni..haha..bape kali je la aku kalahkah die men bowling...haha......


1 comment:

Anonymous said...

you can get better than him.. what is pass is pass dear.. so.. live up ur life..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...