Tuesday, October 13, 2009

hanye luahan hati dri all about me!!!

aku xnk tulis...tp hati aku ni meronta nk bercerita...actually ade bnyk sejarah buruk yg aku pnah alami...d hina...d tuduh...or ape saje yg d la...huhu...bru2 ni ade bad thing yg berlaku...aku bersyukur sgt aku tiada d tempat kejadian...(d lg...huhu)n alhamdulillah aku tidak lg menjadi mangsa tuduhan...

ketahui la bahawase nye yg sbelum ini pon...aku tidak bersalah...TIDAK!!!!!

dri mule2 aku kne bnde tu...aku takut sgt kalo die terjadi lg...aku taw azab nye cmne...

1st time aku kne...aku rsekn bahawasenye....semua org sedang mencaci aku....syukur alhamdulillah..aku mmpunyai seorg kawan baik yg bnyk membantu aku mempulihkan semangat aku yg telah terbang kt mne ntah n meneruskan pengajian aku yg aku rse time tu tggal bape 1 sem je la.....

buat org yg berkata bahawa aku la perlakunye...disini aku ingin nyatakan yg aku ingin sgt taw nape aku dtuding jari oleh beliau..ape salah aku pada beliau sehingga beliau berkata begitu...dan sesungguhnye...d cni aku menyatakan bahawesenye...aku menyesal sesgt menyesal menolong ketika beliau menangis berteriakkan untuk menegakkan yg beliau tidak bersalah walaupun beliau sememangnye bersalah.....

2nd kejadian...hanya Tuhan, beliau yg menuding jari kearah ku dan pelakunye(jika ade) tahu bahawesenye aku tidak bersalah...aku yg tidak tahu ape2 tibe2 d tuduh hnye kerana aku penah d tuduh sebegitu...wajarkan aku d hakimi sebegitu...pada wktu itu aku dtggalkan seorg dri dteratak ku dgn hanya aku saja yg taw ketika itu bagaimane perasaan aku...syukur alhamdulillah juga kerana aku masih mempunyai seorg kawn baik yg membantu aku walau pon ketika itu die tidak selalu bersamanye...thank a lot to her...aku sgt menghargai persahabatan aku dgn nye sampai ble2 pon...wat rakan2 lain yg menbantu aku ketika itu...terima kasih aku titipkan...aku sgt mghargai nye...mereka mnjaga aku ketika aku di timpa musibah dan sakit demam yang teruk...(chiken pox)(sila...sampai ati bg virus kat aku taw)...

buat nurul iliani...aku xpernah lupe segala penolongan yg yani bg kt aku...secara jujur..aku menghargainye...walaupun aku taw ko sgt memarahi aku kerana terlampau bersifat memaafi terhadap org yg penah meninggalkn aku...yani ketahui la bahawesenye mereka bertindak begitu kerana ats desakan serbasalah kerana aku bukan kawan pertama mereka...(hanya itu yg aku taw knapa mereka bertindak begitu..selebeinye..hnye mereka yg taw)..yani..aku nk ko taw...bahawesenye aku merindui segala kenangan antara kite dahulu...

buat kwan2 yg len..sila..irah..nore..ayie...shai...dan yg len2...terima kasih bnyk...i hope u all still can be my frenzzz....

buat xoxo n inat...d cni ingin aku nyatakn yg aku sendri da xtaw brapa kali aku nyatakn yg aku xpernah melakukan dan aku TIDAK BERSALAH...terima kasih kerana korang telah menerima aku kembali menjadi 1 of u all frenzzz.....n..aku tidak pernah lupe ketika korang membantu aku ketika aku kesusahan semasa rumah aku dmasuki makhluk asing yg xdkenali...

wat yaya n aten...besh jd housmate u all..n pale u all yg bnyk idea tu mmbuat kami tidak merasa kebosanan...

"buat beliau beliau yg ske menuding jari...siasat la hal yg sebenar2 nye sebelum anda membuat keputusan ntuk menuding jari terhadap seseorg....i hope..korang berjaya n maaf...tiada maaf dri aku..."

5 comments:

myblog said...

sempat eh ko ngate aku jaz...sape srh antibody ko lemah sgt...kn da dpt da...huhuu...at least ko xkn kena lg tau pasni...parut pun da ilang da time ko nak kawen nanti...kn bgs g2...hua3...
ko da ok blom ngan yani?xbes la tgk korg xtegur2 ni...

Chek Jasz said...

xok pon..pas korang abih blaja...lgsung la xde can nk baik..huhu

Hidayah said...

thanks for mentioning our name...hahaha

myblog said...

yeke?..ko xder sms dia ker?..ym ker?..email ker?...moh join konvo isnin ni

Chek Jasz said...

xde sila...malu ahh nk joi korg..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...