Wednesday, September 16, 2009

celcom yg gler

ni nk citer ni..malam td aku gado ngn customer service celcom...ala..yg cl 1111 tu...angin aku...kalo ade perubahan...xpenah nye nk bg msj bgtaw...kalo xbayar n nk kne block...cpat plak die bg msj suh bayar tu...ye la kan....bak kte org..kalo dapat duit tu...muke die kt dpan dlu....

cmni citernye...mlm td kan gado ngn chek B...aku yg da sgt la tergeram ati...aku block no chek B(aku owner no die)...then...lepas da baik2 tu(kn aku ni asik gado baik gado baik)..aku pon cl la balik customer service celcom tu nk on blik...then they all bleh ckp cmni..

"no 01366***** ni mmg da kne block la chek jaslina sebab bil die telah melebihi limit yg dtetapkan"

waaa...terkejut beruk aku...nk taw bil die brape...rm1***.**...paham2 la kn kalo da 3* kt blakang 1 tu...mampos r nk jawab camtu...yg aku bengang tu...mse bil tu da lebei limit yakni rm1oo..nape die xblock cm bese...ni aku block sebab lain...time tu plk die nk block sebab kdt limit..ape lg..ngamuk la aku mlm td ngn org celcom tu...cian diorng..diorang xsalah apepon...yg salah org atasan yg sgt sengal...huhu...tp yg aku heran tu...time check pakai sms xde plak ckp smpai 4 angka...chek B ckp 2 angka jek....

disebabkan aku mengamuk ngn diorang mlm td...diorg pon bukak la celcom chek B blik...then diorang ckp...tggu bil dtg n nnti bil tu leh tolak blik...tp kne g celcom centre la...i will do it...kalo die xtolak blik...tgk la aku ngamuk kt celcom centre tu plak....

2 comments:

wina said...

truskn usaha hulk hogan anda

Chek Jasz said...

jgn terkejut nnti aku jd ijau like my feveret color taw...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...