Saturday, July 25, 2009

baju baru

kisahnye bju baru aku...aku paw duit ibu la...hihi..ble lg ....
cmni...isnin ni kan aku 1st time nk inteview...
xcited..takut..cuak..sume ade la dlm dri aku ni..
huhu

aku paw 2 bju kemeja n 1 sluar slack...
totalkan sumer...rm 82....hihi





jiwa sakit

ade la some1 tu..die ade mintak sesuatu..tp permintaan tu x layan...so mengamuk la die....taw x disebbkn itu die pggil aku @#$%^&*...paham2 la kan kalo da cmtu...pastu die bleh cl me binatang haram tu...huhu..time tu xtaw la cmne perasaan aku....xpe2...aku pendam la....bnyk bnde aku pendam da..jgn smpai xmuat nk pendam je ni....then..aku pon mlas..aku pon layan la permintaan die...them die ckap aku macam kerbau..

zupppppppppp.............

time tu hnya aku n Tuhan je yg taw ape yg dlm ati ini.....xpe la..
pendamkan selagi boleh...

masa2 bahagia.....

ari ni mood aku nk ber cerita tentang kisah yg mmbahagiakan aku d masa sebelum ini..kite flashback sat k...hehe...

Jeram Toi...


kalo xsalah time ni aku on d way blik s.alam...hihi...of coz wit my B...singgah la kjap nk lunch..hihi...actually time tu aku mmg bawak bekal dr
i umah n mmg rncang nk singgh jeram toi...surprise la konon kat B aku ni...tp xjd surprise..huhu...pas mkn ktorg maik la atas..ingt nk tgk2 jek..tp terus mndi jeram...haha..


Times Square

sampai je s.alam..jeng jeng jeng..xterus g s.alam pon...haha..ktorg trus g T.S..sje jln2..park kete kt smwhere then naik monorail g T.S...xtaw nape..ktorg ske lpak sne...just nk tgk org jek...actually..jarang jumpe org yg dikenali kt T.S...bleh dkatakan dlm 5% la...tu yg ktorg ske jln2 kt stu...ops...ktorg...itu bg aku..xtaw bg B..nnti aku tnye die ek...hehe...


Genting Highland..

ni kali kebrapa ntah ktrong kt genting..time ni perancang mengejut...ktorng naik sky way..cuak gle...time naik...ok la...tp time turun..waa...ngucap bnyk...xbrani tgk dpan babe....scary gle...




smpai je kt atas..cnfident jek g kaunter tnye bilik.....kcewa babe...b aku g la mncari ulat2 gnting yg bleh tolong dapatkn bilik untuk kami sehingga tggalkan aku..time ni..jgn ckp..cam2 perasaan dlm ati ni...takut..geram...mara...ntah la...

nk ilang kan rse tu aku jln la sowng2..huhu...smpai nmpak knsert kanak2..hihi...


gini la mke b nk pujuk aku pas dpt bilik..hihi..i love u b...

ish..pastu xtrus g bilik..jln2 dlu...pe bg blik bilik cpat...nnti rndu...hihi....g la jln2 dlu...aku n b msuk la tgk "ripley believe or not"

aku n kete syiling....


terasa aku pendek babe...huahuahua


blik bilik time...huhu...


keesokkn nye..mne leh lpas kan msuk outdoor..hihi..tp ktorg men yg thrill2 nye...mncabar babe...haha...nk gugur jntung ade..
tp kali aku aku jumpe bnde bru...sbelum ni xpasan pon..maybe sbelum ni xcited nk men je kot.... aku jumpe umah coklat..ape lg...

"b...nk g sne"
"jap g k"
"jom la skng"
"ok ok"

pnat la b nk layan kerenah aku taw...ni yg wat aku makin sayang kt b...


aku xlpas kn pluang taw..msti la nk ber pic2...hihi..


tp kn aku rse b lg xcited taw dri aku..huhu..



















Thursday, July 23, 2009

ape yg patut aku pakai????

hmmm...i've inteview dis monday...ape yy patut akku pakai ek...hmmm...cmne kte nk bergaya supaya dilihat seperti wanita berkerjaya...wallahhhh!!!hihi...

adakah seperti ni:



ish...ni mcm org2 kt barat nun...hihi...xleh pakai...jgn di buat2...




woooiii..seksi sgt ni...xleh2...









ni...cam ok..ok x?..hmm..sopan la....










tp kan..aku ni berangan2 la nk pakai cmni.....









aku berharap...1 ari nnti aku akn seperti ini....wish me luck....

Tuesday, July 21, 2009

tentang aku...

hmmm..bende yg mule2 yg patu aku cer mungkin pasal dri aku..ye dok?..tp itu sume akn dketahui jugak kan pas ni...hmmm..kini aku xtau nape ngn dri aku...ditelan mati emak..di luah mati bapa...macam tu kot dri aku skang ni...aku mmpunyai seorang kekasih yg sgt aku cintai...tp...adakah die mencintai aku sepenuh ati die...itu yg mnjadi persoalan dan dlema aku kini...kalo ini yg berlaku kt u'all...ape yg u'all wat ek...dlu kalo sebelum menemui nye..diari menjadi pilihan aku...selepas temui die..die mnjadi pilihan untuk smua cer tentang aku...selamat tggal diari ku...huhu...tp kini..blog mnjadi pilihan aku..hmm..knape ye..adakah aku mula mengsingkan dri aku dri die..skarng ni aku sperti tiada peluang untuk melakukan ape yg aku nk lakukan dan ape yg aku ingin kan..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...